Glutenvrije diëtist programma zelfverzekerd glutenvrij

Aan het eind van het programma voel jij je helemaal zelfverzekerd en goed geïnformeerd over glutenvrij, zodat jij op een juiste manier jouw dieet kunt volgen en zelfs jouw omgeving kunt inspireren om alles te weten te komen over glutenvrij.

Zo heb je letterlijk de tools in handen om met een gerust hart bij jouw familie of vrienden te gaan eten of op een relaxte manier naar een feestje of BBQ te gaan.Glutenvrije diëtist programma zelfverzekerd glutenvrij

Wendy en haar gezin

Als we meteen bij de diagnose coeliakie bij mijn man deze cursus hadden gedaan was ons veel buik ellende en onzekerheden bespaard gebleven. Lisanne gaf tijdens de cursus op een heldere en eenvoudige manier inzicht in de problemen van de coeliakie darm. En leerde ons een weg te banen in de glutenvrije wereld. Door de cursus, werd de coeliakie bespreekbaar in onze omgeving. Omdat we handvatten kregen hoe we uit konden leggen wat gluten met het lichaam doen. Hierdoor begrijpen vrienden en familie beter waar het probleem zit. En voelen we ons gesteund en begrepen. Ipv ons een zeurneus te voelen. Doordat het voor ons zo duidelijk is geworden, kunnen we zelf onze bewuste keuzes maken. Zonder afhankelijk te zijn van de goedbedoelde onkunde van anderen. Door precies te weten hoe de vork in de steel zit, konden we de foutjes uit ons dieet halen en andere keuzes maken.

Bertien

Ik ben zo blij dat ik dit programma heb doorlopen. Ik sta echt anders in mijn dieet en weet nu veel beter hoe ik glutenvrij moet eten en vooral hoe ik daar mee om ga als ik bijvoorbeeld bij mijn schoonouders ga eten. Ontzettend bedankt Lisanne!